Ce te pun sefii sa faci

Cati dintre noi nu face la locul de munca pe care il avem si alte sarcini pe care patronii ne pun sa facem? Asa este in tara noastra,chiar daca tu esti specializat pe o anumita ramura in domeniu tot ajungi sa faci si alte lucruri pe langa ceea ce faci tu de obicei. Asta mi s-a intamplat si mie in firma in care lucrez. Eu unul am studii si licenta luata in mediu dar datorita recesiunii si din cauza ca s-a facut reducere de personal am ajuns sa tin si contabilitatea la aceea firma.

Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca eu unul sunt paralel si nu stiu cu ce sa mananca asta dar a trebuit sa ma documentez si sa invat anumite chestii. De ce am fugit toata viata se pare ca m-a ajuns din urma si nu am ce sa fac in privinta asta. Inca din scoala generala nu mi-a placut matematica si mereu fugem de la scoala cand stiam ca am acele ore. Asta este, serviciul este servici si trebuie sa faci ceea ce ti se cere. Insa cum am mai spus a trebuit sa ma apuc sa invata si asa am dat de www.contexpert.firm.ro de unde am putut sa comad anumite carti care sunt numai si numai depre ceea ce imi trebuie. Cel mai bine a fost faptul ca nu au fost nici scumpe si nu am cheltuit foarte mult. Prima dat m-am gandit ca o sa fie costisitoare acele carti pentru ca in urma cu doi ani o prietena de a mea s-a confruntat cu aceiasi problema ca si mine si a ca ramas cam leftera.

Nu stiu cat o sa prestez aceste servicii si cat o sa dureze pana cand o sa se mai faca angajari, insa un lucru imi este foarte clar si acela ca o sa ajung aproape seara de seara frant acasa si ca nu o sa prea am timp pentru mine. Asta mi s-a intamplat pana acum si cred ca asa o sa fie si in continuare. Cel putin ma consoleaza faptul ca am cat de cat un venit un pic mai mare ca cel pe care il aveam anterioar dar in acelasi timp am ajuns sa ajung extenuate si nu imi place deloc acest lucru.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.