Ce este de fapt homeopatia

Foarte des am auzit acest termen dar niciodata nu m-am lovit de el. Cum sunt mai curios din fire am zis sa aflu si eu ceea ce inseamna si pana la urma ma gasit. Credeam ca pacientii sufera de boli dar nu credeam niciodata ca poate sa sufere si de o boala imaginara pe care si-o imagineaza. Bineinteles stiam ca daca vrei si ai ambitie sa lupti cu boala pe care o ai trebuie sa fi tare si sa ai un moral bun dar se pare ca nu toti oamenii reactioneaz la fel .

Mereu am facut comparatie intre un om bolnav cu o masina avariata pe care o duci la mecanic. Masina o poti repara si o poti tuna pe cand o persoana daca nu o poti vindeca nu o poti inlocui ca pe o masina. O persoana drag din viata mea am pierdut-o din cauza ca era foarte bolnava si nici pana acum nu imi vine sa cred ca am pierdut-o. Din acel moment m-am jurat ca o sa fac tot posibilul si o sa ma dedic trup si suflet alor mei pentru ca pana la urma tot ceea ce conteaza pe lumea asta este familia.

Datorita pierderii suferite am hotarat sa invat anumite chestii legate de homeopatie si cele mai multe le-am invata de pe www.doctorfiruti.ro de unde pot spune ca am inteles foarte bine ceea ce inseamna acest cuvant cu adevarat. Nu vreau sa mi se mai intample in viata mea ceea ce mi s-a intamplat si nu doresc nimanui asta. Stiu ca fiecare dintre noi are viata lui care poate sa fie scurta sau lunga ,dar atunci cand pierzi pe cineva care iti mai este si drag parca ceva din tine se rupe si se pierde odata cu ea.

Normal ca asta este ceva natural insa in acelasi timp este si ceva trist care te poate marca pe tot restul vietii. Asta mi s-a intamplat mie pentru ca asta am crezut eu si mult timp m-am invinovatit pe mine insumi pentru pierdera pe care am avut-o. Eu unul am avut un foarte mare noroc pentru ca am fost sustinut dar nu toti au acest suport si ajung vai si amar de ei.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.