Ce amintim copilului la maturitate

Exista situatii si situatii cand vine vorba de copii, mai mici sau mai mari, insa in special atunci cand acestia sunt mici se intampla nenumarate situatii in care viata ta se schimba complet si pe care vei vrea sa le reamintesti acestora atunci cand vor fi mai mari.

Lucrurile de valoare

Cred ca au fost foarte multe situatii in care mic fiind, copilul tau a stricat si ti-a stricat acele lucruri fara de care nu iti imaginai o existenta fericita. Calculatoare, iPoduri, telefoane mobile mai mult sau mai putin scumpe, vaze, chitari, televizoare, tablete, rame foto, vesela din bucatarie sau alte lucruri si obiecte importante si valoroase.

Asa ca, daca tot au spart atat de multe lucruri scumpe si necesare pentru tine, atunci va trebui sa le fie reamintit acest lucru de cat mai multe ori, pentru a se simti cat de cat vinovati, macar acum cat sunt mari si poate, poate, sa-si repare greselile intr-un fel.

Excursia la Disneyland

Fii sigur ca le vei reaminti copiilor tai ca ti-ai sacrificat din timp si destul de multi bani ca sa-i duci la parcul de distractii Disneyland. De asemenea, asigura-te ca vor sti cate ore a trebuit sa astepti la rand cu ei pentru a-l inatlni si a face o poza cu Mickey Mouse si toate acele chestioare si jucarii pe care le-ai cumparat pentru ca tot te bateau la cap.

Toate cadourile cumparate

Cand copiii tai vor fi mari, vor sti cu siguranta sau vor afla ca de fapt nu Mos Craciun le-a asigurat darurile in toti acesti ani, ci tu ai fost singurul sponsor pentru toate acele lucruri pe care si le-au dorit. Toti acei bani cheltuiti, tot timpul din lume petrecut pentru a cauta exact ceea ce isi doreau ei si toate mofturile pe care le faceau atunci cand nu gaseau sub nrad sau in cutii exact ceea ce vroiau de fapt.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.