Cat de bine ne-am simtit

Si acum cand stau si ma gandesc la petrecerea la care am fost imi vine sa rad de una singura. Atunci a fost pentru prima data cand am facut asta si dca ar mai fii sa o mai fac o data a face-o fara sa mai stau pe ganduri. Acum cand imi aduc aminte ca nu vruiam sa mai duc parac imi vine sa imi dau palme singura. Ii multumesc unei prietene de a mea pentru ca ea a fost ce care m-a convins sa merg cu ea. Eram atat de obosita si nu mia aveam chef de nimic dar datorita faptului ca m-a batut la cap foarte mult am zis fie hai sa ma duc.

Era ziua de nastere al unui amic comun pe care il aveam si acest s-a decist sa si-o faca la munte la o cabana.Dupa mai multe pahare de baututra atmosfera s-a incins si totiii eram euforici. Acum nu va ganditi ca ne-am destrabalat pentru ca nu a fost asa,ne-am distrat in limita bunului simt.  Baloane cu heliu ne trebuit pentru ca datorita lor am murit de ras,a doua zi ne durea pe tori muschii de la burta dar asta se datora rasului. Fiecare avea cate un balon si tregae aer din el iar vocile noastre erau foarte subtiri de aceea am ras cu pofta d nu mai puteam. Dupa aceea ne-am jucat carti pe porunci si nu pot sa spun cate porunci s-au dat doar pot sa spun ca acea noapte nimeni nu a dormit. Am mai fost la nenumartae zile de nastere dar ca aceasta nu a fost nici un,a fost singura la acare pot sa zic ca m-am distrat cu adevarat.

Datorita faptului ca eram la munte am putut sa ne jucam si cu zapada care era din plin sis a ne dam cu schiurile. Am stat in total trei zile,acele zile fiind pline de bucurie si de bine dispunere. Cand a trebuit sa ne intoarcem parca nimeni nu mai vroia sa plece din acel loc in care cu totii ne-am simtit foarte bine si parac nu vroiam sa ne intoarcem la vietile banale si la rutina de zi cu zi.

Ma bucur ca am ascultat-o pentru ca daca venea acasa si imi povestea ce bine s-au distrat pun pariu ca murea de ciuda si ca ma caiam ca nu ma dusesem. In final a fost o escapade reusita iar de ziua mea o sa imi iua si eu astfel de balonae cu ajutorul carora ne-am ras de nu am mai putut.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.