casa-amanet.com

Casa de amanet – o modalitate de a obtine bani usor si rapid

Multi dintre noi se vad uneori pusi in situatia de a nu putea achita anumite datorii. Exista momente in care banca nu iti poate acorda un imprumut pentru ca ai deja unul, in care prietenii si cunostintele nu te pot ajuta – au si ei greutatile lor financiare. O varianta de rezerva tot mai aleasa devin astfel casele de amanet. O solutie de a obtine un imprumut rapid si usor, fara sa mai apelezi la banci, lasand garantie un bun pe care il poti recupera cand iti revii din impasul financiar prin care treci.

Initial casele de amanet acceptau doar anumite categorii de bunuri. Este vorba aici despre bijuterii, metale pretioase – mai exact aur si argint. Treptat insa casele de amanet s-au adaptat timpurilor in care traim. Conditia a ramas insa aceeasi: persoana care amaneteaza un bun trebuie sa fie proprietara acestuia.

In zilele noastre casele de amanet accepta o gama variata de bunuri drept garantie a imprumutului acordat. Aurul, argintul, bijuteriile sau obiectele de colectie si antichitatile nu mai sunt singurele acceptate – se primesc acum ca si garantie electronice, electrocasnice, telefoane, tablete si chiar autoturisme. Nu multi au in vedere optiunea amanet auto, insa atunci cand nevoia o impune, exista si o astfel de posibilitate.

Orice marca sau model de autovehicul in stare de functionare poate fi acum oferit ca garantie a unui imprumut. Fie ca este vorba de un scuter, un ATV, un autoturism, tractor sau camion, imprumutul este acordat dupa o evaluare corecta, iar depozitarea bunurilor se face in conditii de maxima siguranta. Indiferent ca mergi la casa de amanet ca persoana fizica sau ca reprezentant al unei firme, poti obtine imprumutul dorit oferind un anume bun drept garantie. Eviti astfel birocratia, documentatia stufoasa si obtii rapid imprumutul dorit.

Succesul caselor de amanet este dovedit prin numarul mare al acestora. Le putem vedea in orice oras, in variante multiple, cu comisioane variate si o multime de bunuri pe care le accepta drept garantie a imprumutului. Unele case de amanet pot chiar sa iti cumpere bunul pe care vrei sa il oferi, dupa o evaluare conforma cu preturile pietei. Casa de amanet devine astfel o solutie tot mai cautata, atunci cand nevoia de bani este una urgenta.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.