genuri-muzicale-ciudate

Care sunt cele mai ciudate genuri muzicale?

Simti vreodata ca esti obosit de lucrurile tipice care definesc perioada in care traiesti si suspini dupa ceva vechi? Sau poate ca esti genul de persoana care nu iubeste nimic altceva decat muzica cu sunete ciudate care suna in camera ta? Ei bine, atunci inseamna ca ai fi interesat sa afli care sunt cele mai ciudate subculturi muzicale din intreaga lume. Serviciul de streaming suedez, Spotify, a realizat un clasament a celor mai ciudate genuri muzicale din lume, si a descoperit peste 1000 de genuri care au fost sortate folosind un sistem  de clasare inteligent si care „reactioneaza la informatiile culturale si acustice de moment”. Aceste genuri muzicale includ variatii suspecte ale genurilor normale, cum ar fi pop, folk, electronica, rock, etc.

„Aceste genuri muzicale sunt clasificate in functie de sunete, de modul in care oamenii descriu muzica si in ce situatii asculta asa ceva. Aceste tipuri diferite de muzica sunt asemanatoare unor <creaturi acvatice profunde ale lumii>”- sustine Spotify. Iata care sunt, fara indoiala, cele mai ciudate genuri muzicale din toata lumea.

Subculturi muzicale ciudate

Agrotech: Acest gen de muzica electronic, cu caracteristici mai agresive este descris de sunete distorsionate, versuri militante si un dans rapid.

Brostept: Asta se intampla cand se combina muzica heavy dubstep din Anglia cu cea din America- devine un gen de muzica ascultat de barbatii pe care sigur nu ai vrea sa ii aduci acasa ca sa-i cunoasca parintii.

Bubble dance: un fel de muzica trance, numai cu ceva mai vesela.

Crustpunk: Destul de asemanator cu punk-ul traditional, insa ceva mai vesel si cu versuri mult mai murdare.

Deep discofox: Spotify sustine ca acest gen muzical este „un gen amuzant, <goofy>, care se imbina cu genul disco”. Cu toate acestea, Spotify inca nu a reusit sa inteleaga, cu exactitate, la ce se refera acest gen.

Fallen angel: In esenta, heavy metal, dar cu o voce feminina menita sa inmoaie masculinitatea.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.