Capcana retetelor minune

Cheltuim sume importante pe tot felul de retete de slabire care mai de care mai sofisticate, mai originale precum si pe o multme de accesorii pe care ele le prevad insa rezultatele continua as fie descurajatoare. Daca este sa alegi intre a sari de la o reteta la alta pierzand cateva kilograme acum doar pentru a le recastiga cateva zile sau saptamani mai tarziu si intre a ramane supraponderal atunci da este mai sigur sa te resemnezi.

In cele din urma organismul este atat de slabit incat devine mai susceptibil la inbolnavire si ami putin capabil sa scape de excesul de garsime. A fi supraponderal nu este ceva sanatos. Greutatea excesiva danuneaza sanatatii si scurteaza viata. Persoanele supraponderale trebuie sa isi revizuiasca radical gandirea si atitudinea. Programele de control al greutati corporale esueaza de cele mai multe ori pentru ca nu sunt decat niste soluti temporale pentru probleme de durata. Este timpul sa dam piep cu realitatea si sa acceptam faptul ca o obezitatea este o boala serioasa care ne ameninta viata. Acordati incredere numai planurilor de control al greutati corporale care sunt in armonie cu principiile sanatatii.

Controlul greutatii corporale trebuie sa contitue doar o parte al unei vieti pline de inpliniri nu doar preocuparea ei de capetenie.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.