cannabis-cancer

Cannabis-ul si cancerul

Cannabis-ul contine un compus care are capacitatea de a ucide cancerul cerebral, pe care chimioterapia si radiatiile nu pot sa il distruga. Deci, de ce nu e utilizat cannabis-ul in tratarea bolilor incurabile?

In ultimii ani, ne-am concetrat foarte mult asupra rolului inca relativ necunoscut al celulelor stem asupa cancerului- fiind un esec conventional ca tratament impotriva cancerului. Este un lucru pozitiv ca oamenii incep sa constientizeze din ce in ce mai mult ca, cancerul este complet neinteles, iar in ideea de a se inregistra un progres impotriva acestei epidemii globale, noi trebuie sa apelam la intelepciunea stramosilor nostri, care foloseau mancaruri si condimente in loc de substante chimice si radiatii pentru a se lupta cu o anumita boala.

Chiar si Institutul National de Cancer a recunoscut ca a interpretat gresit faza de „stadiu incipient” al cancerului de san si de prostata. In esenta, milioane de oameni au fost diagnosticati cu cancer, iar majoritatea medicilor inca nu stiu cum sa contabilizeze exact evolutia bolii si nici nu stiu sa puna un diagnostic corect.

Ei bine, potrivit oamenilor de stiinta, cancerul poate fi tratat cu ajutorul unor terapii naturale, care vizeaza numai celulele canceroase, insa, in general, s-a evitat utilizarea de cannabis. De ce?

Studiu cannabis

Intr-un studiu recent, cercetatorii au analizat potentialul terapeut al elementelor non-psihoactive- cunoscute ca si canabinoide- gasite in cannabis. Spre deosebire de THC, canabinoidele nu activeaza receptorii canabinoizi 1 si 2 din sistemul nervos central, ceea ce face ca activitatea lor sa fie mai putin controversata, din moment ce nu dau nastere la senzatiile de relaxare si de „high”. Exista peste 60 de canabinoide in cannabis, insa cea de-a doua cea mai abundenta- canabidiol- s-a descoperit ca inhiba sau chiar ucide celulele canceroase. Acest lucru s-a descoperit in cadrul unui studiu realizat pe animale, care sufereau de cancer de plaman si colon.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.