Bucuria de a vedea un copil zambind

Cea mai frumoasa surpriza pentru un copil este o petrecere surpriza. Niciodata nu am vazut un zambet mai mare decat pe fata unui copil fericit din toata inima. Asta a fost mereu scopul meu si al colegilor mei din liceu, si acela de a face toti copiii mai mici fericiti. In fiecare an in liceu se face balul bobocilor pentru copiii de clasa a IX a si eu impreuna cu ceilalti colegi de-ai mei ne-am gandit ca de ce sa facem fericiti doar copiii mari cu baluri si alte activitati. Ne-am gandit sa ii facem fericiti si pe ceilalti ai mici, copiii din clasele I – IV.

Cu ceva bani si ajutorul profesorilor ne-am gandit ca o petrecere si pentru ei ar fi cel mai frumos cadou posibil dar ca de obicei sunt alti colegi care prefer sa dea bani pe tigari si bere decat sa ajute cu ceva bani sa organizam ceva frumos. Asta e lumea, cred ca majoritatea se gandeste numai la ei insusi si niciodata la cei din jurul lor. Mereu m-am gandit ca daca eu nu am avut parte de lucruri frumoase cand eram mic , cel putin sa incerc sa le ofer eu celorlati ceea ce eu nu am avut. De aceea am gasit pe www.infinityevents.ro tot ce aveam nevoie sa le organizam o petrecere celor mici. Au de toate si pe langa asta au si cele mai mici preturi. Organizatorii iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie incepand de la clovni , costume de fel si fel pentru fete si baieti cu diferite personaje animate si mai ales elementele principale cum ar fi baloane de sapun , pictura pe fata si multe altele.

Balul bobocilor pentru elevii cei mari incepe undeva pe la ora cinci dupa amiaza de aceea am decis ca petrecerea pentru copii cei mici sa inceapa pe undeva la ora unu si sa se bucure de ea cat mai mult posibil. Am decis ca vom cumpara tot ce este nevoie si ca nu le va lipsi nimic. Ne dorim cu toti sa aiba de toate cum ar fi sucuri de diferite feluri , prajituri si de ce nu sa le facem si cateva cadouri surpriza. In fond dai incolo de bani ca nu au nici o importanta fata de zambetul mare si larg pe care il poti vedea pe chipul unui copil fericit.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.