Buchetul mult visat

Prietena mea s-a decis ca sa ma puna nasa pe nime si bineintels trebuie ca eu sa ii cumpar buchelul de mireasa. Dar problema este ca eu un asunt paralela cu chestiile aste pentru ca eu nu sunt genul de fata care sa o intereseze chestiile astea. Eu mereu am fost mai baietoasa si am stat mereu cu baietii mai greu a fost sa imi fac prietene,dar atunci cand mi-am facut una a fost un ape care sa o am mereu aproape sis a o am pe viata.

Asta am si facut drept dovada acum asist la nunta ei si sunt chiar nasa ei. M-am decis ca buchetul ei de mireasa s ail conand de pe alidesign.ro pentru ca acolo am vazut unele foarte frumoase si mi-au placut foarte mult. Pun pariu ca si ei o sa ii placa foarte mult mai ales ca I l-am comandat cu floriile care ii plac ei. Mereu atunci cand a primit cate unul era facut numai si numai din trandafiri si acest o sa fie unul de vis,mai ales ca este facut de mine,prietena ei de suflet. Nici daca am fi fost surori nu cred ca ne-am fii inteles atat de bine si nu am fii avut ata de multa grije una de cealalta cum o facem noi. Ma bucur nespus de mult pentru ei ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche cu care sa isi intemeieze o familie fericta si cu care se intelege de minune.

Tot ce ii doresc ei este sa aiba parte de foarte multa iubire si sa aiba niste copii foarte frumosi si sanatosi sis a se bucure de ei asa cum s-a bucurat si pana acum deviate pe care a ajut-o,ea fiind pana acum o persoana vesela si optimista sis per din tot sufletul sa rama asa cum a fost si pana in momentul de fata.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.