Afla totul despre gentlemani

Asa cum ziceam si-n postarea precedenta, legata de gentlemenii din ziua de astazi, acestia trebuie sa indeplineasca niste criterii ca sa poata fi catalogati astfel, in caz contrar nu s-ar mai numi asa si ar fi doar niste barbati obisnuiti, de care suntem deja satule. De asemenea, este de dorit si este un ideal faptul ca toti barbatii, nu numai cativa mai aparte, sa fie deja sau de ce nu sa devina pentru binele tuturor niste gentlemeni desavarsiti.

Ce reprezinta un gentleman?

Pana la urma in ce consta ideea de gentleman? Nu trebuie sa ridici munti, nu trebuie sa demonstrezi ceva cuiva…tine de tine si de felul de a fi cu cei din jur: politicos, manierat, respectuos si oricand capabil si doritor sa oferi ajutor celor de langa tine. Asadar, pe langa cele anterioare, gentlemanul modern ar trebui sa indeplineasca si urmatoarele criterii.

Mereu pe faza

Un gentleman adevarat nu uita de ziua de nastere a mamei sale in primul rand, apoi pe cat de mult se poate, pe atat de bine, tine minte si zilele de nastere ale celor apropiati si este atent cu acestia. Orice gentleman stie sa se poarte cu oamenii, dar mai ales cu o doamna, in special cu mama sa.

Nu-si ascunde latura sensibila

E constient ca este un sensibil, chiar daca e barbat, si nu ascunde asta de teama ca va fi judecat sau privit de sus. Nu e nimic rau in a-ti arata latura mai soft si in a apara femeile din viata ta. Asta inseamna doar ca le iubesti si le respecti foarte mult, ceea ce e doar de apreciat si nu de blamat.

E atent la nevoile celorlalti

Un gentleman imparte cu ceilalti atunci cand acestia doresc ceva, sau mai bine ofera din prima din portia lui atunci cand se afla intr-un restaurant. Chiar daca prietenii tai nu au vrut sa-si comande ceva de mancare, desi ar fi putut, tu fii marimimos si prietenos mai ales, pentru ca vei avea doar de castigat.

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.