Afacerile trecutului si viitorului

Stau si privesc cum fiecare om incerca sa isi intemeieze propria afacere dar multi nu stiu ca nu este atat de simplu pe cat pare. Alti cred ca daca isi deschid ceva si devin patroni gata se umplu de bani dar ei nu stiu cate responsabilitati urmeaza. Acest lucru l-am vazut si la niste prieteni care si-au deschis o afacere. Indiferent ce servicii prestezi, daca nu pui osul la treaba nu ai cum sa faci bani. Alti incep si se gandesc ca daca sunt patroni nu trebuie sa faca absolut nimic. In felul acesta au vazut pe piele lor ce inseamna sa stai si sa nu faci nimic si asa lunar aduceau bani de acasa sa isi platesca oameni si cheltuielile.

In trecut si eu am inceput o mica afacere legata de webhost si gaming. Iniatial m-am documentat despre ce e vorba si am inceput sa invat tot ce este nevoie de aceste lucruri. Am inceput cu ceva simplu prima data cu un VPS (Virtual Private Server) pe care mi-am instalat un GameCP si asa am inceput hostingul de diferite jocuri. Nu a fost greu pana cand oameni au inceput sa afle de mine si au inteles ca prestez servicii de calitate sip e langa asta cel mai important lucru le ofeream suport la orice ora. Totul a mers minunat am avut fel si fel de clienti dar cel mai mult ma scoate din sarite cand dadeam de prosti care incercau si ei pentru prima data fara nici un fel de documentatie. Toti stiu ca daca un joc iti da o eroare, primul lucru ti-l arata in consola serverului, motivul pentru care a picat serverul. Toata afacerea astaa durat mai bine de un an de zile si scoteam lunar un profit frumousel dar in acelasi timp deja incepusem sa ma satur de atata prostie si intr-un final ma renuntat la ele.

In prezent am tot cautat si am gasit o pagina planul de afaceri pentru a ma insipira si pentru a cere ajutorul pentru o viitoare afacere de succes. Deja am inceput sa ma gandesc la viitorul meu pentru ca nu imi doresc sa stau si sa muncesc la fel si fel de patroni care sa isi bata joc de munca mea si pe langa asta sa stau si sa muncesc pe un salariu de nimic. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa muncesti pentru tine sa sa te multumesc si cu putinul care il castigi pentru ca in ziua de azi si 100 de lei daca ii faci profit zilnic e indeajuns.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.